Bezár

Látogatóközpont, mintabolt és kávézó...

Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton.

A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.

A látogatóközpont nyitva tartása:
Téli nyitva tartás (szeptember 1. - június 15.): Hétfő - Vasárnap: 14:00 - 20:00
Nyári nyitva tartás (június 16. - szeptember 2.): Hétfő - Vasárnap: 07:00 - 21:00

Csoportok előzetes bejelentkezése: latogatokozpont@lipotipekseg.hu / +3630/461-4396
Csoportokat nyitva tartási időn kívül is fogadunk.

Felhívjuk a Kedves Látogatók figyelmét, hogy szombatonként 18:00 előtt nincs, vagy minimális a termelés üzemünkben!pisti1

Az üzemvezetést a csoportok az üveggalérián keresztül követhetik figyelemmel. Kollégánk előadása az erre a célra kiépített hangszóró-rendszeren keresztül hallható. Szeretettel várja Önöket Endrődi István, aki kezdetektől fogva a Lipóti Pékség csapatát erősíti és végig kísérte a pékség evolúcióját. Kérdezhetnek Istvántól bármit, Ő mindenre választ tud adni, akár a pékség történetéről, akár egy, a technológiával kapcsolatos kérdésről legyen szó. Az előadást követően filmvetítésre is sor kerül, amely közben frissen sült, forró péksüteményekkel lepjük meg a kedves látogatókat.

pisti2