Bezár

Látogatóközpont, mintabolt és kávézó...

Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton.
A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.

A látogatóközpont nyitva tartása: 
Téli nyitva tartás (2018. szeptember 3. – 2019. június 14.):
Hétfő - Péntek: 06:00 - 20:00; Szombat – Vasárnap: 14:00 – 20:00

Felhívjuk a Kedves Látogatóink figyelmét, hogy átalakítási munkálatok miatt a Látogatóközpontban lévő csoportok fogadása tavaszig szünetel. Vásárlásra és a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok üveggalérián keresztül történő megtekintésére továbbra is van lehetőség.

Látogatóközpont elérhetőségei: latogatokozpont@lipotipekseg.hu; 30/461-4396

Felhívjuk a Kedves Látogatók figyelmét, hogy szombatonként 18:00 előtt nincs, vagy minimális a termelés üzemünkben!pisti1

Az üzemvezetést a csoportok az üveggalérián keresztül követhetik figyelemmel. Kollégánk előadása az erre a célra kiépített hangszóró-rendszeren keresztül hallható. Szeretettel várja Önöket Endrődi István, aki kezdetektől fogva a Lipóti Pékség csapatát erősíti és végig kísérte a pékség evolúcióját. Kérdezhetnek Istvántól bármit, Ő mindenre választ tud adni, akár a pékség történetéről, akár egy, a technológiával kapcsolatos kérdésről legyen szó. Az előadást követően filmvetítésre is sor kerül, amely közben frissen sült, forró péksüteményekkel lepjük meg a kedves látogatókat.

pisti2