Bezár
Lipóti üzem
A lipóti üzem a kezdetektől fogva, 1992 óta működik, és a Lipóti Pékség teljes termékskálát gyártja. Elsődleges feladata, hogy ellássa a környékbeli élelmiszerboltokat, intézményeket és vendéglátó egységeket. Jelenleg 100-... Bővebben »
Tatabányai sütőüzem
A korábbanTatabányai Sütőipari Vállalatként ismert üzem 2007 óta termel a Lipóti Pékség számára. A lipóti üzemhez hasonlóan a Lipóti Pékség teljes termékskálát gyártja. Szállít Tatabányára, Tatára,és ellátja Oroszlányt... Bővebben »
Veszprémi üzem
A veszprémi üzem egy mini pékség, ahol fehér kenyerek, Lipóti Parasztkenyér és apró pékáru készül. Ez a kis üzem jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a Veszprémben jelentkező napi többletigényt rugalmasan tudjuk kezelni. Bővebben »
Budapest, Szent István tér
Az üzem alvállalkozásban termel a Lipóti Pékség számára 3 kg-os Lipóti Parasztkenyeret, kilós és félkilós fehér kenyeret és apró pékárut. Ellátja az Újpesti Piac területén üzemelő mintaboltot, ezen kívül árut szállít a... Bővebben »
Szomori üzem
A Gyermelyi Pék Kft. Szomoron található üzeme 2009. óta állít elő péksüteményeket a Lipóti Pékség részére. A szomori üzem jelenleg a budapesti mintaboltok egy részét látja el, és közel ötven dolgozót foglalkoztat. Bővebben »
Kecskeméti üzem
A kecskeméti kenyérgyár az Univer Product Zrt tulajdonában van, és 2010. decembere óta, mint alvállalkozó dolgozik a Lipóti Pékség számára. Ez az üzem hasonlóan a lipótihoz és a tatabányaihoz a Lipóti Pékség teljes termékskálá... Bővebben »