Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Látogatóközpont

Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton.

A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
 

A látogatóközpont nyitva tartása:

Téli nyitva tartás (2018. szeptember 3. – 2019. június 14.):

  • Hétfő - Péntek: 06:00 - 20:00;

  • Szombat – Vasárnap: 14:00 – 20:00

Felhívjuk a Kedves Látogatóink figyelmét, hogy átalakítási munkálatok miatt a Látogatóközpontban lévő csoportok fogadása tavaszig szünetel. Vásárlásra és a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok üveggalérián keresztül történő megtekintésére továbbra is van lehetőség.

Látogatóközpont elérhetőségei: ; 30/461-4396

Felhívjuk a Kedves Látogatók figyelmét, hogy szombatonként 18:00 előtt nincs, vagy minimális a termelés üzemünkben!