Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Látogatóközpont

 

A Lipóti Pékség Kft. megújult Látogatóközpontja nagy szeretettel várja régi és új vendégeit, akik betekintést szeretnének nyerni a Lipóti Pékség mindennapjaiba. Látogatóközpontunk egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig. Mindezt vendégeink igényesen kialakított környezetben tehetik, ahol megkóstolhatják a Lipóti Pékség közkedvelt péksüteményeit és a sokak által kedvelt Nosztalgia kiflit.

Látogatóközpontunkat úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra legkedvezőbb terméket és kellemes időt töltsenek el ott. A felnőttek megkóstolhatják frissen főzött Julius Meinl kávéinkat, kortyolhatnak frissen csapolt Staropramen söröket vagy koccinthatnak válogatott bor és Szigetköz Lelke pálinkáink egyikével. A Kemenes Cukrászat cukrászsüteményei és a Kézműves fagylaltok garantáltan a kicsik kedvence lesz. Coca Cola üdítőinkkel és széles Szendvics választékunkkal igyekszünk egy kellemes baráti találkozó alapjait megteremteni.

Továbbra is várjuk érdeklődő csoportok jelentkezését, akik mélyebben szeretnének megismerkedni pékségünk történelmével.

Csoportfogadás hétköznaponként 8:00- 15:00 között. 

Bejelentkezés és időpontfoglalás: e-mail címen. (15 fő felett csoportos látogatásokat szervezünk előzetes bejelentkezés alapján)

Elérhetőségünk: +36-20/357-6548

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-19:30
Szo, Vas.: 8:00-19:30