Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Látogatóközpont

 

A Lipóti Pékség Kft. megújult Látogatóközpontja nagy szeretettel várja régi és új vendégeit, akik betekintést szeretnének nyerni a Lipóti Pékség mindennapjaiba. Látogatóközpontunk egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig. Mindezt vendégeink igényesen kialakított környezetben tehetik, ahol megkóstolhatják a Lipóti Pékség közkedvelt péksüteményeit és a sokak által kedvelt Nosztalgia kiflit.

Látogatóközpontunkat úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra legkedvezőbb terméket és kellemes időt töltsenek el ott. A felnőttek megkóstolhatják frissen főzött Julius Meinl kávéinkat, kortyolhatnak frissen csapolt Staropramen söröket vagy koccinthatnak válogatott bor és Szigetköz Lelke pálinkáink egyikével. A Kemenes Cukrászat cukrászsüteményei és a Kézműves fagylaltok garantáltan a kicsik kedvence lesz. Coca Cola üdítőinkkel és széles Szendvics választékunkkal igyekszünk egy kellemes baráti találkozó alapjait megteremteni.

Nyitvatartási időszak: június 15 – augusztus 31 között.

A programokról, és a csoportos látogatásokról érdeklődjön a oldalon, vagy az alábbi telefonszámon: 06 30 461 4396