Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el
Lipóti diós bejgli
Nagyanyáink receptje alapján
Összetevők
Diós töltelék (50%) (dió (40%), cukor, víz, búzadara, búzacsíra, aroma, étkezési só, feltárt búzaliszt, sovány tejpor, búzakeményítő, tyúktojásfehérjepor, aroma, fahéj, morzsa (búzaliszt, víz, élesztő, étkezési só, sütőszer (búzamalátaliszt, búzaglutén, cukor, búzaliszt, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), repcelecitin, savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-acetátok), lisztkezelőszer (aszkorbinsav, enzimek), természetes citromaroma (aromakészítmények, természetes aromaanyagok, rizsliszt, cukor, gyümölcscukorszirup, sáfrányos szeklice koncentrátum, antioxidáns: alfa-tokoferol)); Búzafinomliszt (BL-55); Sütőmargarin (növényi zsír, növényi olaj, víz, emulgeálószer: zsírsavak mono-és digliceridjei, napraforgó lecitin só, tartósítószer: aszkorbinsav, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin); Víz; Növényi zsiradék (Növényi zsír, víz, növényi olaj, cukor, só, emulgeálószer, növényi olaj); Porcukor; Tojássárgája lé (tojássárgája lé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát); Tojáslé (Étkezési tojás, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát); Élesztő; Tejpor; Dió; Étkezési só
Bővebb leírás
Szójabab
Lipóti diós bejgli
Lipóti diós bejgli
Tápérték információ /100g
Energia(kJ)
1961
Energia(kcal)
469
Zsír(g)
26
- ebből telített zsírsav(g)
6,5
Szénhidrát(g)
49
- ebből cukor(g)
23
Rost(g)
2,3
Fehérje(g)
8,7
Só(g)
0,51
Allergének
Édesítőszer
Glutén
Tojás
Hal
Földimogyoró
Szójabab
Tej
Diófélék
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kén-dioxid
Csillagfürt
Rozsliszt
Az egyes termékeinkben található allergének ételeink feldolgozási technológiájának jellegéből adódóan nyomokban előfordulhatnak más termékekben is.