Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Franchise

,,A Lipóti Pékség üzlethálózata folyamatosan fejlődik, megjelenését, kínálatát a piaci igényeknek megfelelően fejleszti. Az ország egyik legismertebb márkájaként a Lipóti Pékség egy olyan sütőipari brandet képvisel, amely hagyományos kézi technológiával dolgozva olyan minőségű termékeket gyárt, amellyel bátran elégítheti ki széles fogyasztói réteg igényeit. Keressük az ország egész területén azokat a vállalkozó kedvű üzletembereket, akik mintabolt nyitásával, illetve mintabolt üzemeltetésének átvételével szívesen csatlakoznának a Lipóti Pékség dinamikusan növekedő, innovatív, minőségorientált franchise rendszeréhez”
 

A Lipóti Pékség mintabolthálózathoz tartozó egységek mindegyikében a frissensült péksütemény és az őrölt kávé illatának kiegyensúlyozott keveréke várja a vásárlókat. A Lipóti Pékség különlegessége és egyedisége abban rejlik, hogy az illatok összhatása nosztalgikus élményt ébreszt, amelyen az oda betévedő nyugodtan elmerenghet a stílusosan kialakított modern bútorzatnak köszönhetően.

Milyen előnyökkel jár a lipóti pékség átvevőjének lenni?

 

A márkánk nagysága

Mi vagyunk a leggyorsabban fejlődő pékség hálózat ma Magyarországon.

Erős márkanév

A Lipóti Pékség név majdhogynem az ország egész területén egy stabil, minőségi márkát képvisel.

Szakmai háttér

Több mint 25 éves széleskörű szakmai tapasztalatunk a szervezet irányítás minden területén, illetve a termékfejlesztés során is biztosítékot nyújt szolgáltatásunk megfelelő minőségéhez, illetve partnereink megbecsüléséhez, elégedettségéhez.

Folyamatos támogatás

Csapatunk folyamatosan támogatást nyújt partnereink részére az üzleti élet minden területén.

Oktatásban a jövő!

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mind franchise partnereinknek, mind a mintabolti eladóknak folyamatos képzési, tanulási lehetőséget biztosítsunk.

Ellenállhatatlan haszon

Büszkék vagyunk rá, hogy franchise partnereink számára jelentős megtérülést tudunk biztosítani, aktív társulással és támogatással.

Országos ismertség

Csapatunk, valamint partnereink is országos háttérrel rendelkeznek. Mivel márkánk ennyire globális, ezért mindig élen járunk, egy lépéssel a versenytársak előtt.

Merjen nagyot álmodni!

Franchise hálózatunk teret és lehetőséget ad Önnek a növekedésre. Célunk, hogy partnereink akár egy jól kiépített mini hálózatot hozzanak létre franchise hálózatunkon belül, több mintabolt üzemeltetésével – a jövőbeli hálózatának nagysága csak Önön múlik!

Legyen a Lipóti Pékség tagja!

Mindamellett, hogy partnereinket ellátjuk a megfelelő üzleti eszközökkel és támogatással, biztosítjuk franchise partnereink számára, hogy igazándiból szervezetünk részei legyenek, mivel mi igazán hiszünk a közös együttműködés sikerében.

 

Partnerré válás folyamata

 

A Lipóti Pékség franchise rendszeréhez való csatlakozásra két módon van lehetőség:

  1. Meglévő üzlethelyiség átvétele esetén:

Amennyiben jelenlegi partnerünk valamilyen oknál fogva a franchise jogot a franchise tulajdonosának visszaadja, lehetőséget biztosítunk az üzlethelyiség átvételére.

  1. Új üzlethelyiség esetén:

Üzlethelyiség kialakításának költségei: 8.000.000 – 18.000.000 Ft (az üzlethelyiség méretétől függően), mely tartalmazza a berendezések (hűtők, sütők, pultrendszer) megvásárlásának, valamint a külső és belső tér kialakításának költségeit.

 

Mintaboltnyitás feltételei

 

  1. Mintaboltok nyitását csak azokon a frekventált helyeken (min.:12-15000 fős település) támogatja a Lipóti Pékség, ahol az üzlet előtti napi gyalogosforgalom meghaladja az 5.000 – 10.000 főt.
  2. Az üzlet nagyságának a várható forgalommal arányosnak kell lennie. Tapasztalatok szerint a 50-100 m2 közötti alapterület az ideális az üzlethelyiség egészét tekintve. Fontos szempont, hogy az üzlethelyiség nagy kirakattal rendelkezzen.
  3. Az üzlethelyiség lefoglalása előtt illetékes kollégánkkal történő személyes egyeztetés szükséges az üzlethelyiség véleményezése és a kölcsönös szimpátia kialakulása érdekében.

Az üzlet belső berendezésének és külső homlokzati megjelenésének illeszkednie kell a Lipóti Pékség Arculati kézikönyvében megtalálható formai elemekhez. Az országos és regionális terjesztésű reklámok akkor hatásosak, ha a vevő az egyes boltokat megjelenésük alapján is azonosítani tudja a hálózat tagjaként. A Lipóti Pékség elvár egy minőséget a belső berendezés és a külső megjelenés viszonylatában is, amelynek összhangban kell lennie az árusított termékek minőségével és választékával. Az üzlet belső megjelenésének és külső arculatának kialakításához már képzett tervezői gárda áll rendelkezésre.

 

Mintaboltnyitás lépései

 

  1. A megfelelő helyszín felkutatása.
  2. A megfelelő helyszín kiválasztása után a leendő partner személyében kell döntést hozni. A franchise rendszerünkhöz csatlakozni kívánó partner egy bemutatkozó anyagot küld a
    e-mail címre. A jelentkező a bemutatkozó anyagban kitér eddigi munkásságára, referenciáira és röviden összefoglalja csatlakozásának célját, továbbá megjelöli az esetlegesen kiválasztott potenciális üzlethelyiség címét.
  3. Amennyiben az üzlethelyiség és a jelentkező által a bemutatkozó anyagban összefoglalt célok megegyeznek a Lipóti Pékség által képviselt filozófiával, lehetőséget biztosítunk a további teendőkkel kapcsolatosan a személyes egyeztetésre.

Az írásbeli és szóbeli egyeztetéseket követően megkezdődhetnek a boltnyitás előkészületei.

 

 

Kapcsolatfelvétel: