Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Franchise

A Lipóti Pékség sütőipari tevékenysége 29 éves múltra tekint vissza. Az önálló piacépítés kezdete, az első mintabolt megnyitása 2006. január 20-án történt. Az elmúlt 15 évben hozzávetőlegesen 250 mintaboltot nyitottunk, ezek száma a válság ellenére hétről hétre, hónapról hónapra gyarapszik. Jelenleg csaknem 90 partnerrel üzemeltetjük mintabolt hálózatunkat. Számításaink szerint, mint egy félmillió ember asztalára kerül naponta Lipóti termék.

Jelenleg három nagy gyártóüzemünk szolgálja ki a hálózatot. Lipóton, Tatabányán, illetve Kecskeméten készülnek a Lipóti termékek, mind a három gyár más országrészt, régiót lát el.

2021 év végén Hatvanban elkészül a Lipóti cégcsoport új, jövőbe mutató beruházása a legmodernebb technológiával, jövőbe mutató megoldásokkal rendelkező friss és fagyasztott áru gyártására egyaránt alkalmas sütőüzem. Ilyen méretű sütőüzem Magyarországon még nem volt és Közép-Európában sem sok van belőle. Minőségben és hatékonyságban világszínvonalat képvisel. Az új beruházás segítségével az ország bármely pontjára magas minőségű árut tudunk eljuttatni.

Jelenleg országos szinten keressük azokat a vállalkozó kedvű üzletembereket, akik mintabolt nyitásával szívesen csatlakoznának a Lipóti Pékség dinamikusan növekvő, innovatív, minőség orientált franchise rendszeréhez. Mintaboltjaink olyan egységes pékszaküzletek, ahol vásárlóink nap, mint nap minőségi pékárukat vásárolhatnak.

A franchise rendszerhez a következő módon tud csatlakozni, a mintabolt nyitásnak az alábbi feltételei vannak:

  1. A mintaboltok nyitására az alvállalkozó üzlethelyiséget keres.
  2. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy mintaboltjaink egymás érdekeit ne sértsék, egymás vásárlóit ne vegyék el. Ha valaki olyan városban nyit üzletet, ahol már van Lipóti Pékség mintabolt, azt a következő, lenti pontok mellett olyan szempontból is vizsgáljuk, hogy az egyik üzlet a másik működését ne befolyásolja negatív irányba.
  3. Az ideális üzlethelyiség az adott településen frekventált helyen helyezkedik el, mérete 50-150 nm közötti, a helyben sütéshez és a fagyasztók üzemeltetéséhez megfelelő áramellátási infrastruktúrával rendelkezik (minimum 3X32 Amper)
  4. Az üzlethelyiség lefoglalása előtt illetékes kollégánkkal egyeztetés szükséges, csak az általunk látott, jónak minősített üzlethelyiségben van lehetőség mintabolt nyitására.
  5. A megfelelő üzlethelyiség kiválasztása mellett a hosszú távú partneri viszony megalapozása céljából szükséges egy személyes találkozó az alvállalkozó jelölt, illetve a Lipóti Pékség tulajdonosi körének valamely tagja között.
  6. Az írásbeli és szóbeli egyeztetéseket, engedélyezéseket követően megkezdődhetnek a boltnyitás előkészületei.
  7. A mintabolt tervezésében 15 éves tapasztalataink alapján szakértői csapatunk segítséget nyújt, mivel az alvállalkozó mellett nekünk ugyanúgy érdekünk, hogy a mintabolt megjelenése, forgalma, eredményessége maximális szintet hozza.
  8. A mintabolt elindításához szakembereink mind üzlettervezési, mind üzletműködtetési, mind sütéstechnológiai tanácsadással segítik partnereinket.

 

A Lipóti Pékség, mint franchise átadó innovációval, minőségi termékekkel, pontos szállítással, tisztességes árréssel, boltnyitási terméktámogatással, szakmai tanácsadással segíti partnereit azon az úton, hogy a Lipóti márkanevet együtt, közösen tovább építsük.

Levelünk elolvasása után az Ön feladata, hogy az Ön által kiválasztott településen megkezdje a lehetséges üzlethelyiségek felkutatását. Amennyiben bármilyen segítségre szüksége van ebben a folyamatban kérem keressen bennünket a e-mail címen, ahol kollégáink megadják a régióban dolgozó területi képviselőnk telefonos elérhetőségét kapcsolatfelvétel, további segítségnyújtás céljából.