Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Orchidea hotel

A hotelről


Az Orchidea Hotel Lipóton, a Szigetköz szívében fekszik, távol a városok zajától barátságos és családias környezetben. A szállodát stílus és elegancia jellemzi. A nyugtató színek, a művészi igényű díszítés, az impozáns belső terek és kézzel faragott tíkfa bútorok harmóniája mind a kellemes pihenést és felüdülést biztosítja.

Szállodánk fő vonzereje a külső és belső termálvizes élménymedence és a hozzá tartozó wellness részleg, mindemellett I. osztályú étteremmel, hangulatos bár, kávézóval, patinás borospincével, konferencia és csapatépítő tréning lehetőségekkel, választékos wellness kezelésekkel és aktív pihenési programokkal várjuk vendégeinket 31 db szobánkban.

Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, hogy 2014.szeptemberétől ALL INCLUSIVE korszak kezdődött az Orchidea Hotelben! Gazdag étel – ital kínálattal várjuk Vendégeinket, nagyon kedvező áron!

Legyen az Orchidea Hotel**** Lipót az Ön kedvenc All Inclusive szállodája!

Szeretettel várva Önöket Lipótra

 

Wellness világ 


Az Orchidea Hotel**** termálvizes élménymedencével várja a kikapcsolódni vágyó szállóvendégeket. A  termálvíz a mozgásszervi, reumatikus és gyulladásos panaszok enyhítésére kiválóan alkalmas. A 2200 méterről feltörő 65 °C-os alkálihidrogén-karbonát és jodidion tartalmú termálvíz táplálja a medencét. A medencében kialakított álló, oldal, nyak masszázs, pezsgőfürdő szolgálják a vendégek regenerálódását, pihenését és felüdülését. A víz felszínére kialakított sakktábla segítségével állandó lehetőség van a termálmedencében való sakkozásra. Fürdőzőink számára a wellness rész mellett található bár teszi még kellemesebbé a fürdőzést, ahol hűsítő koktélkülönlegességekkel és turmix specialitásokkal frissítjük fel vendégeinket. A wellness részleg hosszú nyitva tartása (7-23 óra között) közkedvelt szállóvendégeink számára. Nyáron 35-36 °C-os termálvíz biztosít kellemes ellazulást, télen pedig a 37°C körüli hőmérséklet teszi lehetővé a forró víz élvezetét. Wellness részlegünket csak szállóvendégeink használhatják. A termálvíz a felüdülésen túl gyógyhatással is bír.