Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lipotipekseg.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
bővebben
elfogadom
nem fogadom el

Szolgáltatásaink

Kávézó
Mintaboltjainkban finom, minőségi Julius Meinl kávét kínálunk vásárlóinknak. Elfogyasztása mellé ízlése szerint válogathat széles péksütemény választékunkból.
Bankkártya elfogadó hely
Egyes üzleteinkben bankkártyás fizetési megoldást nyújtunk vásárlóinak. A kártyás fizetés rendkívül gyors, hiszen a PayPass fizetéssel éppen annyi idő alatt tudunk fizetni a kártyával, mintha valaki pontosan kiszámított összeget adna át a pénztárosnak, hiszen a kártyát csak a terminálhoz kell érinteni és már meg is történt a fizetés.
Szendvics kapható
Egyes mintaboltjainkba helyben sütött szendvicsalapjaink felhasználásával ínycsiklandó szendvicseket készítünk. A szendvicseket helyben készítjük friss alapanyagok felhasználásával, hogy a nap minden pontján rendelkezésre álljanak fogyasztóink számára
Free Wifi
Számos mintaboltunkban, lehetőség van ingyenes wifi használatára, melynek nagy előnye, hogy nem a mobilinternetes csomaguk adatmennyiségét használják, miközben kávéjukat illetve a hozzátartozó péksüteményt fogyasztják.
Előrendelési lehetőség
Saját és kiegészítő termékeink széles választékban találhatóak meg mintaboltjaink polcain. Egyes üzleteinkben lehetőséget biztosítunk arra, hogy vásárlóink a kívánt árucikket személyesen vagy telefonon előrendeljék, ezzel biztosítva, hogy a kívánt termék garantáltan készleten legyen vásárlása napján.
Tejtermék kaphatóKóstolja meg kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült Lipóti tejtermékeinket